Bell Schedules

Mineral Wells Academy Bell Schedule
Academy Bell Schedule 2019 - 2020
Description / Period Start Time End Time Length
MORNING session 7:55 AM 12:10 PM 255 min
CTE course work 8:15 AM 9:00 AM 45 min
break 10:00 AM 10:15 AM 15 min
AFTERNOON SESSION 11:40 AM 3:55 PM 255 min
CTE course work 12:15 PM 1:00 PM 45 min
break 1:00 PM 1:15 PM 15 min
District Early Release Days: AM & PM sessions together 7:55 AM 12:10 PM 255 min